Despre Lemn Masiv

Canapelele extensibile de la Mobarta

Mobarta oferă o gamă variată de canapele extensibile, fiecare model având caracteristici unice pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe în materie de design interior. Aceste canapele combină funcționalitatea cu estetica, fiind ideale pentru spații moderne, oferind confort și eficiență în utilizare.

Canapea Finn: Este o piesă de mobilier din lemn masiv, versatilă și practică, caracterizată de un design modern și elegant. Aceasta poate fi transformată ușor într-un pat confortabil, oferind spațiu suplimentar pentru odihnă sau cazare a oaspeților.

Canapea Spiker: Este o canapea modernă, tapițată cu material textil Nemo, disponibilă în combinația de culori gri și verde. Are o suprafață de dormit generoasă de 200×146 cm și include un spațiu de depozitare, fiind livrată cu patru perne decorative.

Canapea Elizabeth: Are un mecanism de extensie tip delfin și oferă un spațiu de dormit confortabil de 154 x 200 cm. Designul include un sistem de depozitare și este disponibilă într-o nuanță crem catifelată.

Canapea Paris: Este apreciată pentru confortul și suportul optim oferit coloanei vertebrale, având un șezut moale și larg. Aceasta include și un spațiu de depozitare, fiind ideală pentru reuniuni de familie sau pentru un pui de somn la amiază.

Canapea Riviera: Este un model sofisticat și elegant, confecționat din materiale de înaltă calitate, inclusiv lemn masiv pentru structura sa. Designul se remarcă prin linii curate și elegante, contururi bine definite și proporții armonioase.

Canapea Megan: Oferă o structură solidă și durabilă, realizată din lemn masiv. Scaunele și spătarele sunt căptușite cu o tapițerie moale și plăcută la atingere, creând un confort deosebit. Tapițeria este disponibilă în diverse materiale de calitate.

Canapea Nice: Este o combinație de funcționalitate, ergonomie, confort și eleganță. Designul său este adaptat pentru a oferi o experiență optimă de utilizare.

Canapea Capri: Este personalizabilă și oferă opțiuni flexibile pentru ajustarea dimensiunilor și a materialelor de tapițerie, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui spațiu de locuit.

Toate aceste modele de canapele extensibile de la Mobarta sunt proiectate nu doar pentru a adăuga un element estetic încântător spațiilor de locuit, ci și pentru a oferi funcționalitate maximă, transformându-se ușor în paturi confortabile pentru oaspeți. Mobarta pune un accent deosebit pe calitatea materialelor și pe meșteșugul tradițional, asigurându-se că fiecare piesă de mobilier este durabilă și elegantă. Pentru mai multe detalii despre canapelele extensibile oferite de Mobarta, vă recomand să vizitați site-ul www.mobarta.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *