dressing lemn masiv

Dressing Vanessa

Soluția ideală pentru o organizare impecabilă a hainelor tale. De la rafturi reglabile la spații de depozitare ingenioase, această încăpere îți va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți păstra garderoba în ordine

Dressing Vanessa – spațiul de organizare perfect pentru garderoba ta. Cu opțiuni de stocare personalizate și design elegant, acest dressing te va ajuta să îți găsești ușor hainele preferate

finisaj dressing lemn masiv
finisaj dressing lemn masiv
finisaj dressing lemn masiv
finisaj dressing lemn masiv
finisaj dressing lemn masiv

Corp D01 – 100cm

5.978 lei
Livrare Gratuită

Corp D02, cu sticlă – 100cm

5.978 lei
Livrare Gratuită

Un dressing bine organizat și decorat poate fi o adevărată plăcere pentru ochi și poate îmbunătăți estetica întregii camere.
Un dressing Vanessa poate fi configurat pentru a maximiza spațiul de depozitare disponibil în cameră.
Acest lucru poate fi deosebit de util în cazul camerelor mici sau cu spațiu limitat.
Datorită spațiilor de stocare bine delimitate și a unor soluții de depozitare adecvate, cum ar fi umerasele și suporturile pentru pantofi, hainele tale vor fi protejate de deformare, zgârieturi și alte daune.

dressing lemn masiv

În ceea ce privește designul, dressingul Vanessa este elegant și rafinat, adăugând o notă de eleganță și stil camerei tale.
Poți alege dintr-o gamă finisaje, pentru a-ți personaliza dressingul în funcție de gusturile tale.
Dressingul Vanessa este o soluție excelentă pentru depozitarea hainelor tale, oferind o gamă variată de opțiuni de stocare personalizabile.
Cu ajutorul acestui dressing, îți vei putea transforma garderoba într-un spațiu ordonat, care îți va aduce confort.

Cu o varietate de opțiuni de stocare personalizabile, acest dressing îți oferă un spațiu de depozitare organizat.
Structura dressingului de lemn masiv Vanessa este realizată din materiale de înaltă calitate, astfel încât să reziste în timp.
Rafturile sunt reglabile, permițându-ți să le ajustezi în funcție de mărimea accesoriilor pe care dorești să le depozitezi.
De asemenea, poți alege dintr-o varietate de sertare, care pot fi utilizate pentru a depozita lenjeria sau alte elemente mici.
Dressingul Vanessa este dotat cu suporturi pentru pantofi, pentru a-ți oferi o soluție completă de depozitare.
Aceste suporturi sunt plasate astfel încât să economisești spațiu și să poți depozita mai multe accesorii într-un singur loc.