Alege categorie

Pat Henry, Lemn Masiv, Nuc

2.109 lei2.440 lei

Pat Arlo, Lemn Masiv, Alb

1.532 lei2.356 lei

Pat Preston, Lemn Masiv, Nuc

2.299 lei2.699 lei

Pat Preston cu Sertar, Lemn Masiv, Nuc

2.699 lei3.499 lei

Pat Natalie, Tapițat, Lemn Masiv, Alb

1.780 lei3.030 lei

Pat Preston, Tapițat, Lemn Masiv, Nuc

2.890 lei3.430 lei

Pat Amelia, Lemn Masiv, Alb

2.553 lei3.201 lei

Mobilier de Dormitor din Lemn Masiv

Dormitorul  tău din lemn masiv ar trebui să fie un sanctuar – un loc unde te poți relaxa într-o zi aglomerată sau te poți odihni după o săptămână lungă. Cu selecția noastră remarcabilă de mobilier de dormitor, cum ar fi paturi cu tapițerie, comode

și dulapuri vestimentare, poți transforma visul tău în realitate. De la stilul modern conferit de mobilierul alb, până la seturile de mobilier rustic pentru cei care iubesc lemnul masiv și răchita, Mobarta îți oferă tot ceea ce îți dorești. Odată ce ai ales stilul dorit, asigură-te că dispui de toate elementele esențiale și cunoști lucruri precum cum să cureți un capăt de pat. Niciodată nu ești prea pregătit! Unii clienți aleg să cumpere un set complet pentru dormitor pentru a se asigura că toate piesele se potrivesc, dar poți și combina diferite piese pentru a-ți crea propriul stil. Asigură-te că ai aceste elemente esențiale de mobilier de dormitor pentru a trăi în confort:

Paturi din lemn masiv: Patul tău ar trebui să fie punctul central al dormitorului.  Paturile cu panouri și cele cu design de sanie pot conferi un aspect tradițional, în timp ce alte design-uri, precum patul cu patru stâlpi, pot transforma dormitorul tău într-o declarație de stil. Având atât de multe modele și dimensiuni de paturi, cu siguranță vei găsi cea mai potrivită opțiune pentru tine.

Comode din Lemn Masiv: Comoda este piesa de mobilier premium unde stilul întâlnește funcționalitatea. Dacă ai nevoie de mult spațiu de depozitare pentru a-ți ține hainele în ordine, poți alege una dintre comodele noastre cu 5, 6 sau 7 sertare. O comodă combinată este perfectă dacă ai nevoie de un sertar sau compartiment suplimentar. Trebuie să iei în considerare și seturile de comode cu oglinzi dacă vrei să oferi impresia de spațiu într-un dormitor mic.

Dulapuri Vestimentare din lemn masiv: Dulapul vestimentar este piesa de mobilier din lemn masiv care poate adăuga mult stil într-o cameră. Aceste dulapuri sunt perfecte pentru a-ți ține rochiile și costumele fără cute, și pentru a adăuga mai mult spațiu de depozitare în dormitorul tău. Cu o selecție variată de stiluri și finisaje, este simplu să comanzi online un dulap vestimentar de la Mobarta.

Noptiere din lemn masiv: Păstrează totul la îndemână cu o noptieră pentru dormitorul tău. Mobarta are o selecție vastă de mese de noapte – de la noptierele tradiționale cu sertare până la cele cu un design modern și elegant. Alegerea unei noptiere de design poate da un aspect complet dormitorului tău.

Paturi tapițate: Adaugă un plus de stil dormitorului tău cu un capăt de pat tapițat sau alege mai mult spațiu de depozitare cu unul dintre capetele noastre de pat cu rafturi. Mobarta are o selecție vastă de stiluri și design-uri pentru această piesă decorativă de mobilier de dormitor. Capetele de pat înalt tapițate pot aduce un aer de eleganță în sanctuarul tău, în timp ce capetele de pat din fier forjat se asigură că toate seturile de mobilier din dormitorul tău se potrivesc.