Dressing modular Vanna - Lemn Masiv

Eleganță Clasică: Dressing Modular din Lemn Masiv

Venna este disponibilă în trei culori versatile pentru a se potrivi oricărui design interior: un alb pur, un crem elegant și un maro nuc profund.

Produsele modulare:

Produse disponibile:

  Cum comand?

  Cum să Comandați Dressingul Modular Personalizat

  Alegeți cu încredere dressingul modular care să se plieze perfect pe necesitățile și estetica spațiului dvs. prin urmarea pașilor detaliați mai jos:

  1. Alegerea Stilului: Începeți prin a selecta una dintre cele trei culori disponibile – alb pur, crem elegant sau maro nuc profund – pentru a asigura că dressingul se va armoniza cu designul interior existent.
  2. Selectarea Modulelor: Explorați colecția noastră și adăugați în coșul de cumpărături modulele care corespund cel mai bine cerințelor dvs. de spațiu și organizare.
  3.  Dimensiunile: Aveti in specificați dimensiunile fiecărui modul selectat pentru a se potrivi perfect în locația dorită. Produsele noastre sunt masurate la extremitati. Exactitatea măsurătorilor este esențială pentru o integrare fără cusur.
  4. Finalizarea Comenzii: După ce ați verificat selecția de produse și dimensiuni, finalizați comanda prin achitarea unui avans de 15%. Aceasta va consolida angajamentul dvs. și va declanșa procesul de pregătire a produselor pentru livrare.
  5. Livrare și Montaj: Ne angajăm să onorăm livrarea în termen de 30-45 de zile de la plasarea comenzii. Dacă optați pentru serviciul nostru de montaj, specialiștii noștri vor asigura instalarea profesională a dressingului modular contra cost, 50 de lei/piesa, indiferent de locația dvs. în țară.

  Selectați finisajul, configurați designul și lăsați-ne să ne ocupăm de restul. Comandați acum pentru a adăuga un strop de eleganță și funcționalitate locuinței dvs. prin dressingul modular creat pe măsura nevoilor dvs.